E-mail

info@botuwandelen.nl

Contact

06 24 46 36 17

Wandelingen van Botu Wandelen Rotterdam

BoTu Wandelen organiseert verspreid over het jaar tochten waaraan honderden wandelaars uit de wijde omgeving van Rotterdam en daarbuiten deelnemen. Naast die tochten wordt iedere 2e woensdag van de maand een tocht gelopen van ca 7 km in het stadsdeel Delfshaven. Iedere 4e woensdag wordt een tocht gelopen van ca 8 km in Rotterdam en omgeving, steeds vanaf een tramhalte of metrostation.

Als regel ieder weekend (op zaterdag en/of zondag) wandelen leden in Zuid-Holland en aangrenzende provincies verrassende tochten die zijn georganiseerd door wandelorganisaties van verschillende afstanden. De leden maken daartoe onderlinge afspraken.

Bent u benieuwd welke tochten wij dit jaar hebben uitgekozen om te gaan wandelen? Stuur een bericht naar ons en wij sturen u het programma toe.
 
Heeft u zin om eens een keer mee te wandelen stuur dan een email, kijk op onze facebookpagina of bel  ons.

Wandel je een keer gratis met ons mee?

Je hebt zin of idee om te gaan wandelen maar wil eerst eens zien of het is wat je precies zoekt? Loop dan eens een keer gratis met ons mee. Je kunt dit doen door je aan te melden via onderstaande button. Wij hopen je snel te mogen ontvangen en wegwijs te maken in onze gezellige wandelclub.